Advertisement

Essence Lakovi Nijanse - Svi lakovi dolaze u dobro nam poznatom, slatkom malom pakovanju od 8 ml.

Essence Lakovi Nijanse - Svi lakovi dolaze u dobro nam poznatom, slatkom malom pakovanju od 8 ml.. Prva je 154 pink & proud i druga je 147 miss universe. Dašak ljetnog raspoloženja donose vam i essence shine last & go gel lakovi za nokte! #manimonday essence shine last & go! Essence makeup lipstick & lipliner | matt matt matt lipgloss and longlasting lipliner. Ovi lakovi su digli nevjerovatnu prašinu u blogosferi i svi su poludjeli za njima i to naravno s radi se o essence gel liniji koja ima nevjerovatno divne nijanse i prosto je nemoguće da ih ne kupite.

Essence colour & go lakovi za nokte. Dašak ljetnog raspoloženja donose vam i essence shine last & go gel lakovi za nokte! Izgleda i da je to od nijanse do nijanse. Koji je vaš omiljeni essence lak? Ja imam ova četiri laka.

Najljepšu proljetnu manikuru čine essence lakovi od 9,90 ...
Najljepšu proljetnu manikuru čine essence lakovi od 9,90 ... from www.elegant.hr
Ukoliko ste ljubiteljica prirodnog izgleda svijetlije nijanse će vašim noktima dati divan, prirodan sjaj i zdrav izgled. #manimonday essence shine last & go! Jedan od essence noviteta za proljeće / ljeto 2016. 40 play with my mint. Dašak ljetnog raspoloženja donose vam i essence shine last & go gel lakovi za nokte! Svi lakovi dolaze u dobro nam poznatom, slatkom malom pakovanju od 8 ml. Vi koji me pratite, znate da ne pišem često post o lakovima za puno mojih prijateljica voli neutralne nijanse na noktima, a ova nijansa je baš takva. Moram da priznam da sam bila u grupi onih koji su jedva čekali ovu kolekciju.

Inače jako volim essence lakove i predano pratim njihove te kolekcije, a ovu nikako nisam mogla da propustim.

I stvarno cure ne pretjeruju, dosta njima jednostavno nisu legli ovi lakovi. Jedan od essence noviteta za proljeće / ljeto 2016. Koje nijanse preferirate ove jeseni/zime? Uz gel duo sam vam odlučila pokazati i ove dvije nijanse. Essence brushed metals lakovi za nokte brushed metals lak za nokte nokti u sivom metalnom imam tri nijanse, a to su: Ja imam ova četiri laka. Essence gel lakovi / 3 nove nijanse. Zbog zulu nijanse sam igrala sve moguće nagradne igre u kojima se darovao, zbog njega je čak i moj brat saznao što je le iz. Godine su i colour & care strengthening lakovi. Donosim vam swatcheve essence lakova za proljeće/ljeto 2015. Izgleda i da je to od nijanse do nijanse. Inače jako volim essence lakove i predano pratim njihove te kolekcije, a ovu nikako nisam mogla da propustim. Novi essence lakovi za nokte | jesu li dobri?

Obje mi lijepo izgledaju i zaista su nosive. Essence stay 8h matte tečni ruž za usne 02. Zbog zulu nijanse sam igrala sve moguće nagradne igre u kojima se darovao, zbog njega je čak i moj brat saznao što je le iz. Koji je vaš omiljeni essence lak? Check out our new sub brand @inaobyessence.

OBOJITE LJETO LUDIM BOJAMA Essence lakovi atraktivniji ...
OBOJITE LJETO LUDIM BOJAMA Essence lakovi atraktivniji ... from dubrovackidnevnik.net.hr
Svi prikazani lakovi imaju solidne četkice, no ova mi je izvrsna. Essence gel lakovi / 3 nove nijanse. Vi koji me pratite, znate da ne pišem često post o lakovima za puno mojih prijateljica voli neutralne nijanse na noktima, a ova nijansa je baš takva. Donosim vam swatcheve essence lakova za proljeće/ljeto 2015. Nikad prije nisam kupovala essence. Jedan od essence noviteta za proljeće / ljeto 2016. Koje nijanse preferirate ove jeseni/zime? Mint nijanse su postale obavezan član moje ljetne postave lakova za nokte, a upravo ovakvu nježnu.

Objavljeno u kosa & nokti, autorica:

Nadam se da vam se dopadaju sve tri nijanse jer sve tri su odličan izbor za jesen.koje lakove vi preferirate za jesen/zimu?pišite mi. Essence makeup lipstick & lipliner | matt matt matt lipgloss and longlasting lipliner. Essence princesscurl 1x1banner 01 mp4. ✌ tag us @essence_cosmetics to be featured! Što se tiče njihovih lakova ima jaaako puno prelijepih nijansi. Check out our new sub brand @inaobyessence. Novi essence lakovi za nokte | jesu li dobri? Objavljeno u kosa & nokti, autorica: Omogućuje brzo i jednostavno nanošenje laka. #manimonday essence shine last & go! Moram da priznam da sam bila u grupi onih koji su jedva čekali ovu kolekciju. Boje su mi predivne, ali ono baš baš predivne, ali kvalitet. Izgleda i da je to od nijanse do nijanse.

Konačno sam se odlučila napraviti recenziju essence the gel nail polish kolekcije lakova. Nadam se da vam se dopadaju sve tri nijanse jer sve tri su odličan izbor za jesen.koje lakove vi preferirate za jesen/zimu?pišite mi. I stvarno cure ne pretjeruju, dosta njima jednostavno nisu legli ovi lakovi. Uz gel duo sam vam odlučila pokazati i ove dvije nijanse. Essence brushed metals lakovi za nokte brushed metals lak za nokte nokti u sivom metalnom imam tri nijanse, a to su:

Gloria - Najljepši lakovi za nokte u hit boji ovog proljeća
Gloria - Najljepši lakovi za nokte u hit boji ovog proljeća from static.jutarnji.hr
Koje nijanse preferirate ove jeseni/zime? Obje mi lijepo izgledaju i zaista su nosive. Omogućuje brzo i jednostavno nanošenje laka. Svi lakovi dolaze u dobro nam poznatom, slatkom malom pakovanju od 8 ml. U ovoj trećoj skupini nalaze se također odlično pigmenitrani lakovi koji se lagano suše a to su nijanse Nadam se da vam se dopadaju sve tri nijanse jer sve tri su odličan izbor za jesen.koje lakove vi preferirate za jesen/zimu?pišite mi. Check out our new sub brand @inaobyessence. Donosim vam swatcheve essence lakova za proljeće/ljeto 2015.

Boje su mi predivne, ali ono baš baš predivne, ali kvalitet.

U ovoj trećoj skupini nalaze se također odlično pigmenitrani lakovi koji se lagano suše a to su nijanse Mint nijanse su postale obavezan član moje ljetne postave lakova za nokte, a upravo ovakvu nježnu. Uz gel duo sam vam odlučila pokazati i ove dvije nijanse. Vi koji me pratite, znate da ne pišem često post o lakovima za puno mojih prijateljica voli neutralne nijanse na noktima, a ova nijansa je baš takva. Jedan od essence noviteta za proljeće / ljeto 2016. Izgleda i da je to od nijanse do nijanse. Prva je 154 pink & proud i druga je 147 miss universe. Nisu svi nokti jednaki… essie lakovi za nokte već gotovo četiri desetljeća znače kvalitetu i visoki standard profesionalne manikure. Essence gel lakovi / 3 nove nijanse. Essence je jedan od omiljenih brendova u srbiji, ne samo zbog toga što je cenom pristupačan gotovo svim devojkama i ovi lakovi, osim što dolaze u divnim nijansama, imaju zadatak i da neguju nokte. Ukoliko ste ljubiteljica prirodnog izgleda svijetlije nijanse će vašim noktima dati divan, prirodan sjaj i zdrav izgled. 40 play with my mint. Oba laka sadrže šljokice zbog čega sam ih i kupila :d.

Omogućuje brzo i jednostavno nanošenje laka essence lakovi. Svi prikazani lakovi imaju solidne četkice, no ova mi je izvrsna.

Posting Komentar

0 Komentar